Selecteer een pagina
Hydrofuge toegepast

Wenst u meer informatie of kunnen wij u helpen ? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op uw maat..

»Contact

Gevelbescherming

Hydryofuge is een kleurloos product die de capillaire zuigkracht van de poriën van gevelmetselwerk en voegwerk sterk verkleint waardoor een onzichtbare barrière gevormd wordt tegen regenwater.

De poriën worden echter niet afgedicht (zoals bij verf wel het geval is), de steen kan dus nog ademen en drogen. Ook het uitzicht van de gevel wijzigt niet

Je hebt een mooie en propere gevel en je wilt dit ook zo houden! Door de gevel te behandelen met een kleurloze hydrofuge wordt deze water- en vuilafstotend en verhoogt de duurzaamheid ervan.

Vooral poreuze en lichte gevelstenen hebben last van stof, mosgroei, zure regen en uitlaatgassen. Volle muren (zonder spouw) hebben al wel eens last van vochtdoorslag. Een volle muur zonder regenspouw is aan de regenzijde van de woning vaak vochtig, kil en koud. Het vocht in deze muur verhoogt uw stookkosten en verlaagt het comfort.

In dit geval is het zelfs duurzamer om een buitengevelisolatie aan te brengen, waarmee zowel het doorslaand regenvocht als de isolatiewaarde van de muur grondig worden aangepakt.

Contact

Heirweg Zuid 22
8770 Ingelmunster
tel. +32 51 49 57 49
info@interbrickx.be
BE 0887.677.088